Νέα απειλητική επιστολή σε βουλευτές από σύλλογο Κρητών για το Σκοπιανό

Ξεφεύγει από κάθε όριο η κατάσταση με τις… πατριωτικές ενώσεις που απειλούν θεούς και δαίμονες σε περίπτωση που οι Έλληνες βουλευτές «τολμήσουν» να ψηφίσουν όνομα με τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια!

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, το βράδυ της Δευτέρας, σήμερα (20.03.2018) ήρθε ακόμη μια αποκάλυψη. Από τον βουλευτή του Ποταμιού Σπύρο Δανέλλη αυτή τη φορά. Όπως είπε, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι βουλευτές έγιναν αποδέκτες μια νέας απειλητικής επιστολής.

Αυτή τη φορά, την έστειλε το αποκαλούμενο «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών». Που φαίνεται ότι ζήλεψε τη… «δόξα» Παμμακεδονικών Ενώσεων, που έστειλαν απειλητικά εξώδικα και στους 300 βουλευτές!

Ανοιχτή επιστολή προς όλους τους βουλευτές

Η «Ένωση» απέστειλε ανοιχτή επιστολή «όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου και ιδιαίτερα προς τους συντοπίτες μας Κρητικούς», τον πρόεδρο της Βουλής και τα ΜΜΕ.

Κατηγορούν τους βουλευτές για επιλογές και αποφάσεις με τις οποίες «ξεπουλάνε την εθνική μας κυριαρχία, καταργούν την ανεξαρτησία των Ελλήνων και μειώνουν τη δυναμικότητα της προασπίσεως των εφαγων της πατρίδας μας…».

Πως επιτρέπουν «στα εγχώρια και ξένα αρπακτικά να κλέπτουν τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία  των Ελλήνων, με συνοπτικές διαδικασίες. Καταστρέφετε – μέσω εσχάτης προδοσίας- ως όργανα της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων και του διεθνιστικού αθεϊσμού, την εθνική μας ταυτότητα και την ορθόδοξη πίστη μας…».

Όσον αφορά στο θέμα της Μακεδονίας, εκτοξεύουν ξεκάθαρες και ευθείες απειλές: «(…) Σας διαμηνύουμε, σε όλους τους τόνους, να παύσετε αμέσως αυτές τις εφιαλτικές επιλογές σας, οι οποίες τίθενται ενάντια στη βούληση του  λαού μας και σας προειδοποιούμε πως με την όποια ψήφο, θα παραχωρείτε κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας, – όπως με το όνομα της Μακεδονίας μας-, θα αποτελείτε εχθροί του ελληνικού λαού,  ενώ θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι, για το όποιες συνέπειες προκύψουν…».

Διαβάστε όλη την επιστολή

 

Δανέλλης: Θα περίμενα να έχει παρέμβει εισαγγελέας

Τη νέα επιστολή αποκάλυψε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης. «Δεν είναι μόνο αυτοί οι τυχάρπαστοι τύποι, είναι και ένα Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών που σήμερα το πρωί μας έστειλε αντίστοιχες επιστολές, ζητώντας μας να σταθούμε αντάξιοι της πατρίδας», τόνισε.

Χαρακτήρισε «γελοίο κάποιοι να νομίζουν ότι μπορούν να επηρεάσουν την άσκηση εξωτερικής πολιτικής της χώρας» και αδιανόητο «να νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες βουλευτές, απειλώντας μάλιστα με κρεμάλες ή θανάτους».

Ζήτησε μάλιστα την παρέμβαση εισαγγελέα. «Νομίζω πως θα έπρεπε να έχει κινηθεί ήδη η Εισαγγελία αυτεπαγγέλτως», επεσήμανε. Και θύμισε πως ανάλογες επιστολές από τέτοιες «πατριωτικές» ενώσεις είχαν σταλεί και το 1992 σε βουλευτές.

newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί